Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2017 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Matys se oficiálně stává členem Ty Nikdy labelu. Poslechni si upřímnou novinku o jeho životě a připrav se na debutové sólo

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslední skladba nepocházející z chystaného sóla dostává i doprovodný vizuál z dílny Lousyho Aubera.

Matysova hudební kariéra je poměrně specifická a doprovází ji několik nevydaných projektů, kterých se už nedočkáme pravděpodobně nikdy. Ještě v minulém roce však začal spolupracovat s Ideou a najednou všechno začalo nabírat správný směr. Kluci nedávno vydali i zdařilé EP s názvem Čísla a Matys také oznámil, že chystá sólové album v své režii, takže už se nemůže stát, že by jeho vydání padlo na neúspěšné spolupráci. Jasným důkazem je i dnes zveřejněna informace o tom, že se oficiálně stává členem labelu Ty Nikdy a po Wondym je druhým slovenským reprezentantem v crew. Gratulujeme!
 
Při této příležitosti jsme se zároveň dočkali i hudební novinky z Matysovy dílny, která je poslední skladbou nepocházející z chystaného debutového alba. Dostává název V baroch a prostřednictvím ní nám autor dává možnost nahlédnout do jeho života, stačí se jen lépe zaposlouchat. O hudební produkci se postaral Inphy a my snad ani nemáme co vytknout. Vizuál k novince doplňuje talentovaný Lousy Auber a vy si nyní můžete vychutnat výsledek.
 
Domů
Sdílet
Diskuse