Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2017 13:57
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jak mělo původně skončit Rychle a zběsile 7 a jaké měli ve studiu plány s postavou Briana pro další části?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ve studiu chtěli ságu ukončit 7. dílem, avšak...

Určitě nenajdete žádné studio, natož scenáristy a režiséra, kteří by se rádi setkali s podobnou výzvou. Universal v čele s Vinem Dieselem a scenáristou Chrisem Morganem však po nečekané smrti Paula Walkera museli přijít s řešením, co bude s filmem dál. Morgan se nedávno vyjádřil, že původní konec byl ve znamení zvládnutého heistu. Briana čekal malý psychologický vývin postavy, kdy se rozhodl, co je pro něj v životě nejdůležitější, a co má skutečně rád. Přestřelky, auta a souboje, avšak ze všeho nejvíc... třikrát hádejte, rodinu.
 
Po smrti Paula Walkera, která se stala asi tak v polovině natáčení, samozřejmě nikdo z kompetentních nemyslel hned na film. Ani vám snad není třeba připomínat, jak moc to prožíval Vin Diesel a zbytek hereckého osazenstva, které zná už pěkných pár let. Původně se na to chtěli vykašlat a film nedokončit, ale po období truchlení začal Morgan pracovat na tom, jak by se dal příběh vybudovat do konce a jak by ten konec mohl vypadat. Když ukázal scénář posledních pěti minut studiu, údajně si ho okamžitě zamilovali. V ten moment se všichni rozhodli, že je to hodné Paula Walkera a že to chtějí dokončit přesně v takovém duchu.
 
Po kladném přijetí recenzentů a diváků se ve studiu vedly rozhovory i o tom, zda ságu Rychle a zběsile neukončit právě 7. filmem. Všem nám je jasné, že jsou to kecy, respektive, že ve studiu dobře věděli, na jakém zlatém vejci sedí. Pro herce a nejbližší štáb to však nebylo jen o úspěchu značky a penězích. Shodli se, že nebudou pokračovat, dokud nenajdou příběh, který by vnesl do této série něco nového. A tak se i stalo. Výsledkem toho je skvělé The Fate of the Furious.


Domů
Sdílet
Diskuse