Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2017 19:37
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Conor McGregor podepsal první část smlouvy o pěstním souboji s Floydem Mayweatherem. Miliardový zápas je opět o něco blíže

SPORT
Uložit Uložené

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky bojových sportů a obzvlášť boxu.

Před pár měsíci nepředstavitelná událost, která se možná již v průběhu příštích týdnů stane realitou. I tímto způsobem bychom mohli popsat boxerský souboj mezi Conorem McGregorem a Floydem Mayweatherem. Velmi výrazný krok totiž jen včera udělal irský zápasník podpisem první části velké smlouvy se svými partnery Zuffa LLC., The UFC a Paradigm Sports Management.

Podle portálu The MAC Life jde vůbec o nejdůležitější část jednání o vysoce očekávaném zápase mezi dvěma šampiony, které, věříme, není třeba představovat. Po přibližně roce, kdy se objevily vůbec první spekulace, se tak konečně dočkáváme prvního oficiálního „papírování“ a jsme o krůček blíže k miliardovému pěstnímu souboji.
 
„Money“, jak zní přezdívka 173 centimetrů vysokého boxera ze Spojených států, sice ukončil aktivní kariéru ještě v roce 2015, avšak stále se udržuje v tréninkovém rytmu, a tak by měl zápas určitě vysokou dávku kvality. Tedy samozřejmě jen za předpokladu, že dojde ke vzájemné dohodě. Po vzoru McGregora by tak i známý požitkář a vyznavač luxusního životního stylu měl už v nejbližších dnech udělat vše potřebné pro uskutečnění zápasu roku, který by přepisoval dějiny sportu.
 
Důležitým faktorem při podpisu smluv avšak jistě bude finanční lukrativita, protože předpokládáme, že pro „směšných“ 50 milionů dolarů by především Floyd do ringu už nevstupoval. Uvidíme tedy, jak samotné jednání nakonec dopadnou a kdy se „Billion Dollar Fight“ reálně uskuteční.

Conor McGregor podepsal první část smlouvy o pěstním souboji s Floydem Mayweatherem. Miliardový zápas je opět o něco blíže
Zdroj: google.com
Domů
Sdílet
Diskuse