Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2017 15:47
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Když měl tři roky, ve třídě své lásce slíbil svatbu. O 20 let později ji Matt v té samé místnosti požádal o ruku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Romantický příběh chytá za srdce.

Vzali se už v prosinci, ale s příběhem vyšli na veřejnost teprve nedávno. Matt Grodsky ještě ve třech letech ve školce slíbil své lásce Lauře Scheel, že si ji vezme, protože ji prý bezmezně miluje. Jde o jeho první vzpomínku, kterou má k Lauře uchovanou a jejich romantický příběh se rozhodl i zveřejnit. Přesně o 20 let později si totiž Lauru vzal a o ruku ji požádal přímo v téže třídě, kde jí dal i závazný slib. Laura byla v dětství prý dívkou snů. Naučila ho triky na houpačce, válet sudy či jako jíst roztátý sýr. Trávili spolu čas, kdy museli ve školce spát nebo si společně hráli schovávanou. Po dvou týdnech jejich dobrodružství ve školce spolu začali chodit, ale když přišel čas odejít na základní, sedm let se vídali jen díky fotkám na vánočních pohlednicích.

Jen díky náhodě se znovu poznali na střední škole, když je seznámil společný přítel. Partnery se stali i tam a po několika letech se Matt rozhodl udělat velký krok a Lauru požádal o ruku. Laura si nejprve myslela, že je to vtip a že v okolí její bývalé školky jsou jen na pikniku. V tom kouzelném momentě však dokonce i vyšlo najevo to, co se vlastně Lauře na Mattovi líbilo. Prý dokázal zmlátit pamlskovou figurku plnou sladkostí a hraček (piñatu) tak, jako nikdo jiný.

Domů
Sdílet
Diskuse