Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2017 20:24
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Válečný Dunkirk od Christophera Nolana láká na očekávanou premiéru a posílá další intenzivní ukázku prošpikovanou skvělými záběry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dunkirk už pomaličku klepe na dveře světových kinosálů a připomíná se další novou ukázkou. Tentokrát v podobě prodlouženého televizního spotu.

Od vytoužené premiéry Nolanova válečného snímku Dunkirk, který je mnohými filmovými příznivci po celém světě právem považován za jeden z nejočekávanějších počinů tohoto roku, nás v této chvíli dělí už jen poslední dva týdny. A i když někoho mohla trochu zklamat nedávná informace ohledně 107 minut trvající stopáže (půjde o Chrisův druhý nejkratší film), od návštěvy nejbližšího kina vás to určitě nijak výrazně neodradí.
 
Koneckonců, po zhlédnutí dosavadních ukázek a trailerů to jinak asi ani nejde. Dunkirk se však po kratší pauzičce připomněl dalším novým lákadlem, a to tentokrát v podobě prodlouženého televizního spotu, který kromě tradičně skvělých záběrů opět staví na nesmírně intenzivní atmosféře. Snímek vtrhne na stříbrná plátna 20. července 2017 a nám v této chvíli zbývá už jen doufat, že nás samotná projekce odrovná minimálně stejně jako například i níže přiložené video. Pro více informací klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse