Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2017 11:58
Čas čtení 0:00
johnnybravo

„Mayweathera knokautuju do konce čtvrtého kola,“ prohlásil McGregor. Tváří v tvář se setkali na první tiskovce a nechyběly ani peprné urážky

SPORT
Uložit Uložené

První tisková konference dopadla na výbornou.

Už jen měsíc a necelé dva týdny zbývají do souboje, který otřese celým světem. Zápas mezi McGregorem a Mayweatherem snad nepotřebuje žádné promo, ale oba kohouti si i tak naplánovali sérii tiskových konferencí a hned první z nich proběhla ve velkém stylu. Irský bojovník se před diváky postavil ve speciálním obleku, jehož proužky ve skutečnosti představovaly slova „Fuck you“ a nic nezůstal dlužen pověsti kontroverzního člověka, protože ve svém krátkém proslovu Floyda několikrát urazil a dokonce prohlásil, že ho knokautuje před koncem čtvrtého kola. Mayweather je prý zcela v řiti a neexistuje žádná jiná možnost, jak by celý zápas mohl dopadnout, což se samozřejmě Floydovi nelíbilo a na Ira zaútočil svými vlastními zbraněmi.

Americký boxer se McGregorovi okamžitě vysmál za to, že za své zápasy vydělává jen sedmiciferné částky, zatímco on se pohybuje u 9 cifer a pak prohlásil, že 26. srpna knokautuje i tuto irskou padavku, na což Conor okamžitě zareagoval slovy, že Floyd nikoho neknokautoval dobrých 20 let. Další velkohubá prohlášení se točila kolem toho, že Mayweather by neměl jakýkoliv problém jít s McGregorem i do MMA oktagónu, což Ir stihl hned vyvrátit. První tiskovka, na níž se oba bojovníci objevili tváří v tvář, byla mimořádně zábavná, a tak si můžeš v následujících dnech vychutnat i její pokračování v Torontu, Brooklynu a v pátek nakonec i v Londýně.




Domů
Sdílet
Diskuse