Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2017 10:24
Čas čtení 0:00
Ján A.

„Když se Ryan Gosling usměje, i kamera roztaje,“ chválí spolupráci režisér filmu Blade Runner 2049

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opětovně přinášíme sérii nových fotek.

Jen před pár dny jsme vám přinesli nové informace a fotografie z připravovaného filmu Blade Runner 2049. Nicméně, vzápětí jsme hned dostali další sérii neodhalených fotek, které vydala společnost Warner Bros. Pictures skrze stránku EW. Sci-fi snímek režiséra Denise Villeneuvea už snad nemusíme představovat. Pravidelně vás o něm informujeme, více faktů najdete v sérii těchto článků. Ještě dnes se navíc můžete těšit na další oficiální trailer.

Filmař Denis Villeneuve si pochvaluje spolupráci s Ryanem Goslingem: „Ryan byl mou múzou. Celý film stojí na jeho bedrech. Je téměř v každém záběru. Když se Ryan Gosling usměje, i kamera roztaje. Fascinuje mě jeho dobrá vůle, ochota a síla. Dlužím mu hodně. Tento film mu vděčí hodně.“

Ryan Gosling zůstává však nadále pokorný a skromně odpovídá: „Nemůžu uvěřit, že se to stalo. Ještě stále přemýšlím, jestli nejsem jen v nějaké neuvěřitelně komplikované epizodě show Punk'd (TV pořad se skrytou kamerou, pozn. red.).“

Tvůrci filmu postavili před kameru výborné herce dvou generací – Harrisona Forda a zmiňovanou hlavní hvězdu. Doufejme, že oba připraví šílenou akční jízdu, na kterou budeme vzpomínat ještě pár let. Premiéra je naplánována na 5. října 2017. Pod článkem najdete galerii, která obsahuje nejnovější i starší obrázky.

Domů
Sdílet
Diskuse