Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2017 19:40
Čas čtení 0:00
damnthat

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Nejznámější pick-up artist získal i číslo od Britney Spears.

Seznam se s mužem jménem Neil Strauss. Je mu 48 let, má krásnou manželku a chlapce jménem Tenn. Vypadá úplně obyčejně, že? Na ulici by nikdo nebyl řekl, že Neil měl sex s více než tisícovkou žen, získal telefonní číslo od Britney Spears a za poslední roky své praxe nebyl opačným pohlavím odmítnut ani jednou. Neil je nejznámějším pick-up artistou na světě, jinými slovy umí balit opačné pohlaví a umí to dělat dobře. I přesto skončil jako pravidelný pacient na psychiatrii.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: Google Play

Článek obsahuje spoilery z knih:
The Truth: An Uncomfortable Book About Relationships

The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists

Rules of the Game

Neil byl novinář. Narodil se v roce 1969 a žil život klasického neoblíbeného amerického mladíka. Žádný alkohol, žádné párty, žádné dívky. Zaměřil se především na svůj vlastní úspěch, díky čemuž dokonce získal lukrativní pozici v The New York Times. To však neznamená, že si nechtěl užívat života. Neil však nejenže nevěděl, jak na to, on ani nevěděl, jak se to naučit. Žádné zkušenosti se ženami, stydlivost před ostatními. Neil však odmítl vést nudný život bez sexuálních radostí a díky žurnalistickým zkušenostem narazil na obsáhlé fórum přesně o tom, co potřeboval. Časem se z, jak to on nazývá, průměrného frustrovaného vola, stal magnet na opačné pohlaví.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: minmax.tubmlr.com

Každý den navštěvovali stránku ti nejlepší z nejlepších. Hrstmi a zdarma rozdávali své zkušenosti se ženami každému zoufalému, který měl o to zájem. To bylo sice hezké a Neil získal několik znalostí, ale v jeho životě udělal změnu až jeden muž. Pod přezdívkou Mystery (vlastním jménem Erik von Markovik) se na fóru rozhodl nabídnout čtyřdenní lekce získávání žen za poplatek 500 dolarů. Neil okamžitě věděl, že to je něco pro něj a pár stovek je mizivých pro zoufalého nadrženého sociopata.

Mystery ve středu a jeho asistent Sin vpravo.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: BravoPUA

Na setkání jich přišlo pět. Samotný Mystery, jeho asistent přezdívaný Sin a Neil se dvěma „zákazníky“. Neil byl pokřtěn přezdívkou Style a začal čtyřdenní výuka, z níž možná budeš čerpat i ty. V první řadě je však říci jedno - za velkou většinou Neilova úspěchu stojí právě Mystery. Neil téměř nic nevymyslel, ale díky své žurnalistické kariéře se stal známým právě on.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

V první řadě - musíš mít plán, tvrdí Mystery. A také musíš být inteligentní. Každé slovo, které vyjde z tvých úst, musí být předem promyšlené. Během toho, kdy mluvíš, si tvoř následující věty a kontroluj, kterým směrem se ubírá dialog. Ty jsi pánem konverzace, žena si to jen myslí. Vytyčenou dámu potřebuješ dostat tam, kam potřebuješ a je jen na tvých komunikačních dovednostech a pohotovosti, jestli to zvládneš. Neil to nazývá The Game, hrou, díky které ovládne každou ženu. Předvídej a očekávej, co ti žena odpoví. Pokládej otázky tak, abys ji slovy zlákal do pasti. Nejideálnější je, pokud své věty dotáhneš až do dokonalosti a můžeš je používat pro každou ženu dokola.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: neilstrauss.com

Především podle Neila potřebuješ být zajímavý. Je jedno, co dělají všichni ostatní, ale ty děláš, jaká náhoda, přesně něco jiného. I kdybys byl ten nejnudnější člověk na světě, ale dokážeš přemýšlet, měl bys to zvládnout - nemusíš přeci vždy říkat pravdu. V konverzaci s novou dámou potřebuješ podle Neila alespoň tři záchytné body, takzvané indicators of interest. Pokud se tě zeptá na tvůj hudební vkus, máš jeden bod. Samozřejmě, přímočaré odpovědi nikdy nejsou správně. Promyšlenými frázemi vytvářej záhadné bubliny, které chce ona prasknout a dozvědět se o tobě něco víc. Když máš alespoň tři záchytné body v první výměně slov, není to zoufalé.
 
Pravdou je, že Neil se především specializuje na velmi přímočarý styl balení - vejde do klubu, vytyčí si cíl a získá ho. Všechny jeho metody jsou adresovány na úplně neznámé lidi, proto pokud máš ve svém okolí už svůj cíl vybraný, Neilovy metody nejsou stoprocentně spolehlivé. Možná se ptáš, jak donutíš dámu, aby se o tebe zajímala, a tak ti dala možnost ji převálcovat předpřipravenými frázemi. V dnešní době je těžké přinutit někoho, aby konečně odtrhl oči od mobilu, ale i na toto má Neil klíč.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: blogspot.com

Musíš být více než zajímavý. Každého zajímá něco jiného - Neil proto například s sebou nosí tašku se všemi možnými zajímavými věcmi, od magických triků a run až po různé druhy voňavek či zajímavých fotografií. Když budeš dělat fascinující věci, zájem přijde sám. Především první dojem je klíčový a ty musíš mít sakra dobrý důvod, proč jsi jí vytrhl z chatování s kamarádkou a nesmí toho litovat.

Doporučeno
Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj 6. dubna 2024 9:00

Mimochodem, i na první dojem existuje spolehlivá metoda. Při prvním kontaktu se musíš usmívat, protože jsi přece nesmírně zábavný člověk. Mystery vynalezl něco jako pravidlo tří sekund - pokud jsi s dívkou ještě nemluvil a jen ji pozoruješ, vaše oči se mohou setkat jen na tři sekundy, pak už je to fakt divné. Proto se raději pohni směrem k ní, protože přeci překypuješ sebevědomím a dokážeš jí do života přinést úžasné dobrodružství. Když přijdeš k ní, začni nějakou ověřenou hláškou a donuť ji, aby se o tebe zajímala.
 
Pokud je tvůj cíl ve skupině jiných lidí, můžeš toho využít. Předváděj svá famózní kouzla celé skupině, přitom k ní buď otočený zády, to budí žárlivost a žena se pokusí stáhnout pozornost na sebe otázkami. Zde však přichází ten moment, kdy bys ji měl podle Neila odbýt. Ne však urážkou, spíše něčím jako: „To vždycky skáčeš do řeči?“ nebo „Tyto (její) boty vypadají opravdu pohodlně.“ Mystery to nazval neg a žárlivost to podnítí ještě více, ale zároveň se pro dámu stáváš jakousi výzvou. Samozřejmě, i neg maj předem připravený.

Neil Strauss měl sex s tisícovkou žen, přitom vypadá úplně obyčejně. Skončil na psychiatrii, ale odhalil návod na získání každé ženy
Zdroj: tumblr.com

Jednou z nejtěžších částí má být izolování cíle. Pokud jsi však v jejím nitru zapálil dostatečně intenzivní plamen zvědavosti, můžeš přiznat, že jsi ji trochu ignoroval a máš v záloze ještě něco speciálního. Je třeba, abys opravdu měl ještě několik překvapení v rukávu, jinak se na její straně dovalí zklamání. Prodírajíc se davem lidí ven ji můžeš chytit za ruku a v určitém okamžiku přitiskni na sevření její dlaně. Pokud i ona vaše držení zpevní, máš další záchytný bod.
 
Lidé dělají mnohé chyby. Snad nejoblíbenější je, že se uprostřed rozhovoru zeptají na její telefonní číslo nebo Facebook. Vždy to udělej až při rozloučení, protože to zanechá hlubší paměťovou stopu, doporučuje Neil. A nikdy to nedělej přímo, protože ti vždy může odpovědět záporně. Raději zkus říct, že odcházíš, ale rád bys v rozhovoru pokračoval. Vyměnit kontakty ti navrhne sama. Pokud jsi nasbíral několik silných záchytných bodů a máš pocit, že to šlo poměrně dobře, můžeš se pokusit o polibek nebo intimní doteky.
 
Toto všechno se Neil naučil za den a trvalo mu desítky pokusů, než se přestal ostýchat. Za dvě noci se však zdokonalil na asi desítce žen, uvědomil si své chyby, protože nikdo z nebe nepadá dokonalý. Neil se stal ve své hře superhvězdou, balícím géniem a dokonale ovládl umění ženské mysli. Řídil spád rozhovoru, předpřipravenými frázemi budil v ženách zvědavost i chtíč a vymyšlenou netradičností spolehlivě získával ženskou pozornost.
 
Mystery však nebyl jeho jediným guru. Díky známostem s celebritami se Neilovi podařilo vyjednat semináře s mnoha dalšími pick-up umělci. Zmiňme například známého Rosse Jeffriese. Právě on je příkladem toho, že k ženskému srdci vede několik cest. Ross například vyučoval techniku ​​známou jako anchoring. V konverzaci totiž nutil ženu prožívat pozitivní emoce, které spojoval s výraznými gesty z jeho strany. Ženské podvědomí si gesto s emocí spojí a prostřednictvím pohybů lidského těla mohl Ross v ženě vyvolat fantastické pocity vícekrát v jednom dialogu.

Podle jeho slov měl sex s minimálně tisícovkou žen a za roky se z něj stal závislák na sexu. Do klubů vcházel čistě s nouzí ukojit své potřeby. Neil se díky ostatním „kolegům“ s podobnými zájmy stal nejznámějším pick-up artistou. Získal číslo od Britney Spears či Paris Hilton a přímo zpod nosu ukradl rozpracované dámy osobnostem, jako jsou Tom Cruise, Dennis Rodman či Scott Baio. Napsal několik knih, The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists se v roce 2005 stala bestsellerem na několik týdnů a díky její slávě se do žebříčků dostaly i jeho další knihy - před dvěma měsíci vyšla například I Can't Make This Up: Life Lessons.
 
Neil skončil na psychiatrii spolu s Mysterym. Ne však jako full-time pacient, ale sám se vydal hledat pomoc a lékaře pravidelně navštěvoval, především kvůli drogovým aférám. Před šesti lety skončil s životem deviantního donchuána a usadil se s krásnou manželkou, s níž má malého syna. Neil však kromě balení žen doslova manipuloval lidmi pomocí jednoduchých frází. Dnes mu výstupy o jeho životě pick-up artisty vydělávají statisíce, ale stále se věnuje především žurnalismu a psaní knih. Novináři ho korunovali titulem hrdina mužů a Neil opravdu dokázal, že dovednosti a inteligence pro ženy daleko přesahují vzhled. Přesně jak říká on sám - na světě není mocnější zbraně, než je slovo.

Aspoň The Game si přečti. Dá ti to do života hodně.

Zpět
Sdílet
Diskuse