Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2017 17:40
Čas čtení 0:00
refresher team Barbora Bakošová

Vyzkoušeli jsme simulátor volného pádu. Jaký zážitek nabízí vzrušující větrný tunel?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na tandemový seskok nemáš odvahu, ale chtěl bys zažít pocit volného pádu? Tohle je něco pro tebe.

Liptov nepochybně patří mezi ty nejpopulárnější turistické destinace na Slovensku. Někteří z vás ho už možná navštívili nebo jste minimálně slyšeli o známém aquaparku Tatralandia, který ročně přiláká tisíce návštěvníků. Věděl jsi ale, že hned vedle něj se nachází atrakce, která na Slovensku nemá obdoby?

Řeč je o Hurricane Factory, tedy simulátoru volného pádu. Návštěvníci si mohou zalétat v aerodynamickém tunelu a zažít tak pocit letu a volného pádu, aniž s tím už měli zkušenosti. Větrný proud v tunelu dosahuje rychlosti kolem 270 km/h, což je rychlost odpovídající síle hurikánu.

Naše moderátorka Barborka neodolala a létání v Hurricane Factory si vyzkoušela. Jak to dopadlo, si můžeš prohlédnout ve videu níže. Veškeré informace o tomto jedinečném zážitku si můžeš prohlédnout na oficiálních stránkách.

Ačkoliv jsme ve videu otestovali slovenský simulátor, téměř identický se nachází i v pražské pobočce Hurricane Factory, která sídlí v Letňanech!

Domů
Sdílet
Diskuse