Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2017 16:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Plavec Michael Phelps vyzval McGregora, aby si s ním zasoutěžil. Utahuje si z jeho vstupu do profesionálního boxu

SPORT
Uložit Uložené

Phelps by si s irským bojovníkem rád soutěžně zaplaval.

Plavci Michaelu Phelpsovi nechybí smysl pro humor, protože se mu podařilo svézt na vlně šílenství ze souboje McGregora s Mayweatherem. Nejúspěšnější olympionik si celý souboj nemohl nechat ujít a krátce po jeho skončení na svém Twitteru pogratuloval oběma bojovníkem za to, že se zápas vůbec uskutečnil. Dva dny bylo na téma McGregora a Mayweathera od Phelpse ticho, jenže zřejmě mu to postačilo k přemýšlení, a tak všechny pobavil svou otázkou, zda si tedy McGregor nechce zkusit i jeden plavecký souboj.

Phelps tak mohl narážet hned na dva fakty, protože nedávno skončil na stupni poražených stejně jako McGregor, když změřil síly s digitálním žralokem, ale narážel spíše na to, že irskému bojovníkovi nezáleží na tom, o jaký sport jde a nebojí se ničeho. Proti nejlepšímu boxerovi nastoupil bez jakékoliv předchozí zkušenosti z profesionálního boxu, a tak by mu nemělo dělat příliš velký problém strávit pár měsíců v bazénu a přijmout i Phelpsovu výzvu.




Domů
Sdílet
Diskuse