Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2017 17:03
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Barbora Bakošová, Majk Spirit a jiné známé osobnosti v outfitech, kterými se můžete klidně nechat inspirovat

MÓDA
Uložit Uložené

Módou už dnes žije i mnoho idolů z našich končin, o čemž vás přesvědčí i následujícími řádky.

Není to tak dávno, kdy móda nehrála důležitou část našeho života a byla poslána na druhou/třetí kolej, ale dnes je vše úplně jinak a odráží se to i na oblečení známých lidí. Ti jsou často vzorem pro široký okruh většinou mladších ročníků, kteří chtějí být jako jejich oblíbenci, a to včetně oblékání.
 
Dnes jsme se rozhodli přinést další článek zaměřený na styl a vkus uznávaných raperů, krásných modelek, úspěšných mladých žen nebo jednotlivců pohybujících se v módním prostředí. Chybět tak nebudou už v nadpise zmiňovaní Majk Spirit a Barbora Bakošová, ale ani Rytmus, YAKSHA, Simona Krainová nebo Monika Bagárová. Pojďme teda na to.


Dnes tu máme na úvod bílý outfit od Majka Spirita, který byl součástí jedné z kampaní pro Nike, přičemž společnost mu dělaly i Karolína Kurková a výjimečná tatérka Bára Cielecká, známá pod pseudonymem @duhovka. Fotky od známé dvojice Mert Alas a Marcus Piggott to jen podtrhují. Modely Air Force 1 a Air Max 97 prožívají v letošním roce obrovský nárůst popularity, čehož jsou si vědomi i v Oregonu, a snaží je prosadit všemi možnými způsoby. Speezymu danou pracovní zkušenost můžeme jen v dobrém závidět.

U elity rapové scény ještě chvíli zůstaneme, jelikož Rytmus v našem výběru samozřejmě nemůže chybět a vždy vytáhne ze svého šatníku zajímavé kousky. Na záběrech níže v mikině Givenchy a hodinkách Rolex

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Redaktorka slovenských televizních novin Veronika Cifrová Ostrihoňová má módu v malíčku, o čemž svědčí i fotografie vytvořená jejím manželem na Bratislavském hradě. Černé šaty asymetrického střihu atraktivní plavovlásce náramně sluší a potvrzují fakt, že žena nemusí být kompletně odhalená, aby dokázala zaujmout. 

Simona Krainová, jedna z nejznámějších českých modelek vůbec, si procházku svou milovanou Prahou vychutnávala v outfitu se sportovním nádechem poskládaném z kousků od KENZO, COS, Chanel či Nike. My rozhodně nemáme co vytknout.

Michal "YAKSHA" Novotný nám pomalu začíná odhalovat nejnovější kolekci PAY., která podle všeho opět posune laťku o pořádný kus výše a těšit se na ni můžete už na pražské akci FASHION DEALãNevíme jak vy, ale my se už začínáme pořádně těšit a držíme palce, aby vše dopadlo na výbornou. 

Prosluněné Los Angeles a jeho okolní krásy si Karolína Chomisteková užívala len v lehkých kouscích, které jí jako vždy náramně slušely. 

Festival Grape si nenechala ujít ani naše oblíbená moderátorka Barbora Bakošová a jak můžete vidět, tak outfitem na sebe poutala rozhodně mnoho pozornosti, jelikož vypadala naprosto fantasticky. 

Dalyb z uskupení HHC zapózoval Lousymu Auberovi v oversized tričku VLONE a teniskách Vans před nádherným Maserati z dob dávno minulých a výsledek je výborný. 

Na české rapové scéně jsou pravděpodobně jen dva lidé, kteří módu vnímají trochu hlouběji a jeden z nich je Yzomandias a.k.a. Logic milující vysokou módu. Záběry pod kruhovým křížem to jasně potvrzují, jelikož Jakub má hedvábnou košili Louis Vuitton a opasek oblíbeného módního domu Gucci. Tenisky jsou Nike Air Max 97 a samozřejmě z Footshopu.

 

Príspevok, ktorý zdieľa J. Eden (@yzomandias),  

Druhým je bez nejmenších pochybností Smack, který kromě vlastního merche taktéž rád nosí už zmiňované Gucci, ale i steetwearové značky. 

Minimálně stejně blízko k vysoké módě jako výše zmiňovaní hudebníci má i Bronka Baníková, které nemůžeme upřít kreativitu při oblékání, a to i navzdory tomu, že někdy to možná trochu přehání. Outfit níže do dané kategorie však rozhodne nepatří, nebo ano? 

Atraktivní Monika Bagárová si mimořádně oblíbila kousky od slovenského návrháře Michaela Kováčika, o čemž svědčí i následující záběr. Mimochodem, nejnovější kolekci uvedeného designera si můžete prohlédnout zde

PIL C je už na 99 % součástí rodiny adidas, o čemž svědčí nejnovější focení kolekce EQT, která hlásí menší návrat ke svým kořenům. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adidas_sk,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adidas_sk,

V šatech od Michaela Kováčika zazářila během Elite Model Look v Praze taktéž Barbora Franeková. Fráze "To nejlepší na závěr" platí v daném případě zcela do písmene. 

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse