Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2017 11:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Azurit Kingdom mapuje 10 let své tvorby atmosferickým videem. Přijď na AK X Tour a vychutnej si vystoupení, na které se nezapomíná

REFRESHER ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Sergei Barracuda a Pastor se od druhé poloviny října představí v 10 městech při příležitosti výročí.

Již zhruba před měsícem jsme vás informovali o tom, že kluci z Azurit Kingdom chystají na podzim tohoto roku obrovské překvapení v podobě speciálního turné, které organizují sami u příležitosti oslav deseti let své existence. Toto krásné jubileum je ideální možností pro Sergeie Barracudu, Pastora a DJe Bussyho, aby ukázali fanouškům své schopnosti a zároveň jim poděkovali za dlouholetou přízeň. AK X turné si ostravské uskupení uspořádalo ve vlastní režii a díky předem připravenému konceptu se můžete těšit na nadupaná živá vystoupení, během nichž zazní všechny hity od roku 2010 až po současnost. Na své si tedy přijdou ti nejskalnější fans, ale i ti, kteří Azurit Kingdom sledují jen krátce.

Těšit se můžete na 10 velkých zastávek, přičemž až na tu bratislavskou jsou všechny české. Na organizaci se pracovalo celé léto a výsledkem jsou 90 minutová vystoupení na vlastním stagei, s na míru postaveným zvukem a světly. Pro komfort samozřejmě nemůže chybět ani VIP zóna. Kapacita celé AK X Tour je však velmi omezená – do předprodeje půjdou kompletně všechny lístky a tak si je doporučujeme zakoupit už nyní v síti Ticketportal.cz. Výjimkou je Bratislava, pro kterou se lístky prodávají na Ticketportal.sk. AK nyní vydává i atmosférické promo video z dílny Marka Tomíčka.

Termíny AK X Tour:

20.10. Kroměříž - Slady 
21.10. Bratislava - Nu Spirit
27.10. Litoměřice - Cloud
3.11. České Budějovice - K2
10.11. Pardubice - Hobe
11.11. Olomouc - Sklub
17.11. Praha - Uhelna
24.11. Plzeň - Buena Vista
25.11. Brno - Fléda
1.12. Ostrava - Marley

Azurit Kingdom mapuje 10 let své tvorby atmosferickým videem. Přijď na AK X Tour a vychutnej si vystoupení, na které se nezapomíná
Domů
Sdílet
Diskuse