Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2017 10:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Život se spolubydlícím může přinášet nepříjemná překvapení. Představ si, že se probudíš obklopený tisíci kelímky s vodou

ZAJÍMAVOSTI VYSOKÁ ŠKOLA
Uložit Uložené

12 příkladů zážitků z bydlení se spolubydlícími, na které jejich autoři rozhodně nikdy nezapomenou.

Ať už je to na kolejích nebo v prvních samostatných bydleních bez rodičů, mnoho z nás určitě zažilo ty časy, kdy pokoj sdíleli s dalšími lidmi. Nemáme však na mysli chaty či ukončené párty, ale dlouhodobé pobyty, kde spolu lidé tráví často i měsíce. Musí spolu vydržet, i když se nemají rádi, což často dopadá katastrofálně. Toto naštěstí není ten případ. Díky portálu brightside.me se můžeme vrátit zpět do studentských dob a připomenout si všechny ty fantastické zážitky, které jsme díky sdílenému bydlení zažili.

Nechyběl alkohol, studování do noci, ale i vtipné momenty, které často plynuly z nepříjemných překvapení a právě těm se věnuje aktuální článek. Nevinné pranky miluje snad každý z nás. Oblíbená aktivita se nevyhnula ani studentským časům a při těchto příkladech dokázali lidé projevit opravdu značnou kreativitu. A i když mohl být první dojem děsivý, věříme, že to vždy skončilo upřímným výbuchem smíchu.

Domů
Sdílet
Diskuse