Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2017 11:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Linda Hamilton se vrací jako Sarah Connor v Terminátorovi 6! James Cameron udělá vše pro to, aby byla nová trilogie dechberoucí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Arnie není jediný, kdo se vrací zpátky na scénu.

James Cameron to s rebootem/restartem Terminátora (již třetím) myslí opravdu vážně. Ohlásil totiž, že do 6. dílu se vrací i Linda Hamilton jako Sarah Connor! Kromě Arnieho je tak první potvrzenou herečkou. Jak sám James tvrdí, momentálně se na plátnech kin objevují 50–60letí hrdinové, kteří nakopávají zadky záporákům. Věří, že je potřeba ukázat v tomto věku i ženskou hrdinku a doufá, že to bude mít stejný dopad jako u druhého dílu před tolika lety.

Dějově se podíváme přímo na události po Judgment Day, takže Cameron vyhazuje 3., 4. a 5. díl do koše, což nás nesmírně těší. T-1000 a Sarah budou kostrou příběhu, ale čekají nás nové postavy jak z minulosti, tak budoucnosti. Hlavní postavou by měla být mladá žena, takže se hledá i odpovídající herečka.

Produkuje James Cameron, otec série, kterému se v roce 2019 vrátí práva. Na scénáři pracují i David Goyer, Charles Eglee či Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles). Cameron plánuje celou trilogii a my věříme, že nad ní přemýšlel dlouhá léta. Nebýt těch Avatarů, možná by si ji i velmi rád natočil. To se už nedozvíme. Zastoupí ho Tim Miller, režisér Deadpoola. Doufáme, že si Cameron našel toho pravého, toto se totiž nemůže pokazit.

Linda Hamilton se vrací jako Sarah Connor v Terminátorovi 6! James Cameron udělá vše pro to, aby byla nová trilogie dechberoucí
Zdroj: TriStar
Domů
Sdílet
Diskuse