Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2017 18:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

11 dní kempoval před Apple obchodem, ale teď už nový iPhone nechce. Zklamal ho, a tak ho radši daruje své mámě

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Mazen svoje první místo v řadě nevyužil naplno.

Možná si stále pamatujete na 20letého Mazena, o kterém jsme napsali před více než týdnem, že plánujeme tábořit před australským Apple obchodem, aby si mohl koupit nový iPhone jako první. Kalifornská společnost ho však zradila a posunula předobjednávky nejsilnějšího iPhonu X o několik týdnů, takže natěšený Maze na ulici kempoval zbytečně kvůli téměř identickému mobilnímu telefonu, který držel v ruce. Své místo i přes zklamání neopustil a držel ho až do konce, ale když nakonec dostal nový iPhone 8, přiznal, že už ho nechce.
 
Mazen plánuje nechat si svůj iPhone 7 Plus a drahý iPhone 8 okamžitě předat své mámě, která podle jeho slov ani nepozná rozdíl mezi svým současným mobilním telefonem a nejnovější vychytávkou od Apple. Navíc 20letý student řekl, že krátce poté, co si před 11 dny sedl na ulici v Sydney svého kroku začal litovat, ale dneska nemá žádné výčitky. Uvědomil si, že kdyby po mediálním zájmu svoji židli sbalil a šel domů, zbytečně by nabral negativní publicitu, a tak si to raději s kamarády vytrpěli a nový smartphone skutečně dostali do rukou jako první v Austrálii.

Domů
Sdílet
Diskuse