Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2017 v 13:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Odmítla ho, tak jí poslal údaje o své kreditce. Namísto šperků koupila skákací hrad a pozvala všechny na party

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá Leagan věděla, jak s kartou naložit.

Sbalit svou vysněnou ženu občas vyžaduje více námahy, než by si muži představovali, a tak se objevují i zoufalé pokusy jako gesto náhodného chlapíka, který chtěl sbalit 17letou Leagan Wilson z Texasu. Po prvních zprávách pochopila, že pro ni nebude ten pravý, a tak ho odmítla a začala ignorovat. On se nevzdával a své pokusy zakončil překvapivým tahem, když si vyfotil vlastní kreditní kartu se všemi potřebnými údaji a poslal její fotky právě Leagan se slovy, že pokud touží po čemkoliv, nemá váhat a má si to koupit prostřednictvím jeho karty.

Leaganul si pomyslela, že chlapík je totální hlupák, ale o pár dní později spatřila při cestě domů na krajnici velký skákací hrad, kde se bavili děti i dospělí, a přesně věděla, jak s údaji o kartě naloží. Na internetu si objednala velký skákací hrad, jehož fotku potom přidala i na Twitter se slovy, že když jí ho doručí, zorganizuje obrovskou party. Chlapík byl z jejího kroku nejdříve trochu rozzlobený, avšak Leagan mu vysvětlila, že jí dovolil koupit si cokoliv, a tak nakonec ztichl a snad si uvědomil, jaký je hlupák.



Domů
Sdílet
Diskuse