Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2017 15:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

James Cole chce, aby se stal svět lepším místem. Fanouškové se mu mají poskládat na nové album a možná bude i spolupráce s Fosco Almou

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

James Cole má v plánu vydat album Stanley Kuffenheim, ale má to jeden háček. Musí se najít dostatečný počet lidí, kteří ho zaplatí.

Česká rapová scéna se již stihla vzpamatovat z nepříjemností, které ji posledních pár týdnů léta sužovaly. Na mysli máme pochopitelně dosud nevysvětlený odchod Huga Toxxxe a Jamese Colea ze stáje BiggBoss, kde předtím dlouhá léta působili. Vítěze tohoto sporu pochopitelně hledat nebudeme, ale za nejsvětlejší moment můžeme s čistým svědomím označit Maniakovu skladbu Mačkáš mi hada. Rozbouřené vody se opět ustálily a můžeme se věnovat naplno tvorbě všech zainteresovaných. Jako první přichází na řadu James Cole, který dnes vydává video s názvem Proměna vědomí. Po prvních pár vteřinách by si pravděpodobně mnozí řekli, že něco podobného už déle očekávali, ale určitě je třeba sledovat až do konce.

V konečném důsledku se dozvídáme, že James by rád vybral prostřednictvím crowdfoundingové kampaně peníze na nový album s názvem Stanley Kuffenheim. Získané prostředky by chtěl následně použít na tvorbu klipů či dokonce počítačové hry, která by měla být hlavně o něm. Více už ale v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse