Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 18:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Moderní technologie ovládají každou vteřinu našich životů. Bez smartphonů a sociálních sítí se už nedokážeme ani pohnout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

John Jackson se nové společnosti musel přizpůsobit.

Starší osazenstvo naší společnosti má často menší či větší problémy s přizpůsobováním se modernímu světu. Technologie jako smartphony, laptopy i sociální sítě před desítkami let neexistovaly, a tak se i umělci jako John Jackson museli ve svém životě posunout dál a uvědomit si sílu internetu. Právě Jackson začal část své tvorby přeměňovat na vydařenou kritiku moderních technologií a v ilustracích se nebojí zajít na místa, kde by to už umělci považovali za nevhodné. Laptopy a smartphony nám pronikají až do těch nejintimnějších situací, přičemž tam by možná ani neměly co dělat. Pokud by ses o Johnově tvorbě chtěl dozvědět ještě víc, sleduj ho na Facebooku, kde sice nepřekypuje aktivitou, ale pokud něco přidá, pak to stojí za to.

Domů
Sdílet
Diskuse