Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 17:09
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Thor: Ragnarok je pro Hulka jen začátkem trilogie. Objeví se ještě v dalších dvou marvelovkách a čeká ho i charakterový vývoj

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hulk se už zanedlouho objeví v komiksovce Thor: Ragnarok a my se nemůžeme dočkat.

Thor: Ragnarok se blíží do kin závratnou rychlostí a za pár týdnů si ho užijeme na velkém plátně. O ukončení trilogie jsme psali obšírnější článek tady a o jeho prvních ohlasech jsme mluvili zde. S blížícím se datem premiéry se na povrch vynořuje ještě pár zajímavých informací. Herec Mark Ruffalo si myslí, že Ragnarok bude jakýmsi úvodem do trilogie o Hulkovi a zároveň i začátkem jeho evoluce. Film The Incredible Hulk pomohl nakopnout MCU do podoby, jakou známe dnes a od té doby jsme postavu viděli jen občas ničit nepřátele v týmovkách, přičemž se moc nerozvíjela. Samozřejmě, pokud vynecháme jeho vztah s Black Widow. Pokud jste však čekali trilogii věnující se čistě jen postavě Hulka, zklameme vás.

Kevinu Feigeovi se zalíbila hercova vize týkající se Hulkovy budoucnosti. Prezident Marvelu se rozhodl, že se Hulk nebude vyvíjet v samostatných filmech, ale právě vedle Ragnaroku a obou částech Infinity War. Vypadá to tak, že se Bruce postupně naučí ovládat své druhé já, a co vy víte, možná se dočkáme i sólovky ve Fázi 4, jejíž projekty jsou dosud utajované. Hulk se prostě musí naučit mluvit a my jsme zvědaví na jeho příběh ve třetím Thorovi.

Domů
Sdílet
Diskuse