Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 19:00
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Cholerik Shia LaBeouf musí po svém posledním rasistickém incidentu absolvovat kurzy sebeovládání

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Shia k tomu všemu sám uznal, že padl na nejhlubší dno, a jeho chování bylo neomluvitelné.

Ach, ten Shia. V červenci jsme vám přinesli zprávu, že ho zatkla policie poté, co se opět nepěkně předvedl. Všechno to odstartovala nevinná cigareta, které se 31letý herec pod vlivem alkoholu domáhal kolemjdoucí ženy. Po negativní odpovědi ji začal častovat hanlivými urážkami, na což reagovala blízko stojící policie s tím, že Shiu přátelsky několikrát žádala, aby se vzdálil od místa, kde se nacházel. Situace vyeskalovala poté, co mladý cholerik z místa utekl a ve svém chování pokračoval v nedalekém hotelu. Tam ho už místní složky strážců zákona zatkly, což vyústilo pouze do dalších urážek, nadávek a rasistických poznámek. Ty dosáhly svého vrcholu na policejní stanici.

Podle nejnovějších zpráv se celý případ uzavřel tím, že LaBeouf přijal dohodu o vině a trestu. V ní se píše, že musí absolvovat kurz sebeovládání, odvykačku, zaplatit pokutu, absolvovat probační práce a v neposlední řadě, omluvit se policistům, kterým tak odvážné nadával. V dopise si však už samotný herec sype popel na hlavu a mluví o tom, že „kvůli svým závislostem narazil na úplné dno a vybil si to právě na autoritách, za což se jim hluboce omlouvá.“ Toto samozřejmě nebyl první případ jeho řádění, ale my upřímně doufáme, že byl poslední. Shia je totiž velmi talentovaný a kariéru má stále před sebou. Co myslíte? Poučí se už konečně?

Domů
Sdílet
Diskuse