Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2017 20:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Outfit za 800 000 Kč? Návštěvníci Teniskology 3 v Praze prozradili hodnotu svého oblečení (Video)

REFRESHER
Uložit Uložené

Češi i Slováci často nemají problém utratit za oblečení obrovské sumy a dokázali to i na třetím pokračování akce s názvem Teniskology.

S příchodem několika zahraničních trendů se na v Česku vytvořil prostor a zároveň i zájem o události, v jejichž rámci má současná generace mladých lidí možnost setkávat se a trávit společně čas. Jednou takovou je bez pochyb i Teniskology, přičemž již ze samotného názvu je snad všem jasné, o jakou vášeň v tomto případě jde. 

V průběhu posledního pátku a soboty obsadilo Teniskology dvě vrchní patra prestižních prostor obchodního domu Kotva v úplném srdci Prahy a na několika stovkách metrů dalo prostor pro prezentaci mnoha značkám, obchodům i resellerům. Nechyběl ani bohatý doprovodný hudební program a diskuse se zástupci brandů.

Už tradičně jsme nemohli chybět ani my, přičemž jsme tentokrát v rámci ankety zjišťovali, jaké tenisky či oblečení návštěvníci zvolili a po úspěchu z minulého videa jsme se nezapomněli zeptat ani na cenu. Výsledek asi mnohé překvapí, protože náš moderátor Alex našel dokonce i kluka, jehož outfit dosáhl hodnoty 800 000 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse