Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 14:31
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Internetem kolují videa, kde je iPhone X přímo v akci. Novinka z Kalifornie vypadá parádně

TECH VIDEO
Uložit Uložené

Chlouba Applu a její nádherný AMOLED displej bez rámečků.

Desítka se sice ještě nezačala oficiálně prodávat, ale to nebránilo jednomu z jejích šťastných majitelů, aby nám ji předvedl přímo v terénu. Na webu Reddit totiž přibylo amatérské video, kde můžeme kromě obrovského zobrazovacího panelu s výřezem vidět i průběh platby bez fyzického kontaktu, vysouvání oznamovací lišty, otevírání řídicího centra prostřednictvím gesta nebo unikátních animovaných smajlíků, jinými slovy animoji.

[VIDEO] Hands-On Space Grey iPhone X (found on YouTube - Brooke Peterson) from apple

Za autentickými záběry stojí dcera jednoho ze zaměstnanců kalifornského jablíčka, která měla tuto možnost přímo v kavárně čerstvě postavené centrály Apple Park. A protože z toho výrobce není z pochopitelných důvodů příliš nadšený, video s netrpělivě očekávaným iPhonem X bylo během uplynulých hodin již několikrát vymazáno z databáze YouTube. Není však jediné, protože internetem koluje ještě jedno, kde můžeme pro změnu vidět fungování dotykových gest, která nadobro nahradí roky zažité Home tlačítko.

Doporučeno
Lady Hoonigan radí, co je potřeba k tvorbě kvalitního contentu. Tyhle triky si můžeš osvojit i ty Lady Hoonigan radí, co je potřeba k tvorbě kvalitního contentu. Tyhle triky si můžeš osvojit i ty 7. září 2023 9:00

Prodej v Česku odstartuje ve stejný termín, kdy i jinde ve světě. Řeč tu je o 3. listopadu, čili zbývá jen pár dní, ale jak naznačily nedávno zveřejněné informace, poptávka může být citelně větší, než jsou současné kapacity Applu, takže si někteří ještě chvíli počkají. Cenovka za základní 64 GB model se bude pohybovat kolem částky 29 990 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse