Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2017 20:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejpřitažlivější kriminálník Jeremy Meeks vydělává po odchodu z vězení hříšné peníze. Zločinec obrátil svůj život naruby díky modelingu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeremy se přitom stihl vykašlat i na svou rodinu.

Nejatraktivnější kriminálník Jeremy Meeks není na našem webu žádným nováčkem. Jeremy se objevil ve světových médiích už před pár lety, když jeho fotografii z vězení zveřejnila policie z kalifornského města Stockton a internet zanedlouho zešílel. Kriminálník byl ve svém životě usvědčen z více než 30 trestných činů a prý celý život strávil u soudů, ovšem poté, co naposledy vyšel z vězení, obrátil svůj život naruby. Sice se vzorně chová, ale hned po podpisu štědrého modelingového kontraktu se vykašlal na svou manželku, která ho podporovala po celou dobu, co byl Jeremy za mřížemi, a rozhodl se hledat štěstí v náručí dědičky módního impéria Chloe Green.

Zhrzená manželka Melissa Meeks zareagovala na krok svého manžela s chladnou hlavou, i když byla zaskočená, protože se o nevěře dozvěděla přímo ze světových médií a ne od svého manžela, avšak v současnosti přetekl pohár její trpělivosti a od Jeremyho žádá štědré alimenty. Melissa uvedla, že ona sama měsíčně vydělá přibližně 10 tisíc dolarů, zatímco její náklady se vyšplhají až na 11 tisíc, a proto potřebuje výraznější příspěvek od svého manžela. Podle jejího tvrzení si díky čerstvému modelingovému kontraktu vydělá 1 milion dolarů měsíčně, takže by mu nemělo dělat problém přispět své rodině, zatímco on si užívá života svobodného muže. I když se 1 milion měsíčně může zdát jako přemrštěná částka, Jeremy je momentálně populární natolik, že se to jeho zaměstnavateli určitě vyplatí.

It Never Rain's in Southern California #malibu #beachday #anotherone #wethebest credit @chloegreen5

Příspěvek sdílený JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial),

Domů
Sdílet
Diskuse