Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2017 15:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Plnoštíhlá žena přetvořila kampaně Victoria's Secret na spodní prádlo, aby všem ukázala, že i objemnější křivky dokáží zaujmout

MÓDA
Uložit Uložené

Tabria chtěla poukázat na nerealistické standardy krásy.

Společnost Victoria's Secret se nikdy netajila tím, že preferuje útlejší a štíhlejší modelky, a tak bys mezi světoznámými andílky nenašel žádnou plnoštíhlou modelku. Na druhé straně, i plnoštíhlejší modelky mohou ve spodním prádle vypadat dokonale, o čemž nejnověji Instagram přesvědčuje modelka Tabria Majors. Tabria nepatří mezi nejštíhlejší ženy, ale její křivky stále vypadají atraktivně a nejraději by o tom přesvědčila samotnou značku Victoria's Secret a ne pouze uživatele na sociální síti.

Modelka z New Yorku chtěla pomocí svých fotografií ve spodním prádle této známé značky poukázat na to, že není úplně správně používat v reklamách pouze vyhublé modelky, které pro mnohé ženy výrazně narušují ideály krásy a způsobují občas i zdravotní potíže. Tabria si sice uvědomuje, že se mezi andílky Victoria's Secret zřejmě tak brzy nedostane, ale zavtipkovala si na svůj účet, protože na příští Halloween se plánuje obléci právě do kostýmu andílka, proti čemuž by zřejmě žádný muž neprotestoval. Uvidíme, zda na menší instagramovou kampaň zareaguje i samotná značka, ale kdyby se pod jejími křídly objevila objemnější modelka, pravděpodobně by si od veřejnosti vysloužila obrovskou pochvalu a Tabria je rozhodně k dispozici.

Like...who do I think I am? Lol #underboob @krishphotos HMU @angelalvarado @forever21

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Man, back fat rolls are sexy, ion care! @jessyjphoto

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Casually pushin' through _____________________________________ @krishphotos HMU: @angelalvarado

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Meet Dash #dachsund

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Domů
Sdílet
Diskuse