Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2017 13:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem se vrátil na scénu ve velkém stylu. Legendární skladby jako Stan přiváděly diváky v americké televizní show do varu

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Americký raper na svém talentu nic neztratil.

Minulý týden vypustil Eminem do světa svou nejnovější skladbu Walk on Water, na níž mu pomohla i královna Beyoncé a včera se objevil v populární americké pořadu Saturday Night Live. I když veřejnost očekávala, že své nejnovější album, které by se mělo jmenovat Revival, představí ještě před svým vystoupením nebo krátce po něm, zatím stále nemáme žádné bližší informace o tom, kdy se pulty obchodů zaplní novými skladbami legendárního rapera.

Na druhé straně, pokud jsi náhodou patřil mezi diváky americké show, pak musíš být s novým Eminemem spokojený, protože nejenže předvedl svou nejnovější skladbu, ale vrátil se i ke kořenům a střihl si skladby Stan a Love The Way You Lie. Namísto Rihanny a Beyoncé mu doprovod dělala Skylar Grey, se kterou v minulosti několikrát spolupracoval a tentokrát se zdálo, jakoby v jednotlivých textech bylo ještě více síly a ještě více pravdy než jindy. Celé raperovo vystoupení si můžeš prohlédnout v oficiálním videu a dávej i nadále dobrý pozor, protože jeho nové album je již za dveřmi.

Domů
Sdílet
Diskuse