Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 20:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

NobodyListen dostal na desátý Addict 3500 lidí. V přeplněné sportovní hale přepisoval historii a my jsme byli u toho

REFRESHER ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

S pokračováním Refresher Backstage se tentokrát přesouváme do Prahy, kde NobodyListen organizoval desáté pokračování série Addict.

Před pár dny jsme vám přinesli rozhovor s pražským DJem, kterému se za relativně krátkou dobu podařilo dostat své jméno dále než mnoho raperů. A po úspěchu ze zatím poslední soboty se dokonce může porovnávat i s kapacitami jako Rytmus. Do sportovní haly v pražských Holešovicích se totiž NobodyListenovi podařilo na jubilejní desátý Addict s podtitulem The Festival dostat 3500 lidí.

U podobných událostí již tradičně nemůžeme chybět ani my, a tak jsme se s naší sérií Refresher Backstage konečně přesunuli i do Česka. Ve videoreportu se za doprovodu moderátorky Andrejky dozvíš, jak to na kulatém pokračování Addictu vypadalo a také jsme již tradičně vyzpovídali pár účinkujících. A konečně uvidíš i toho skutečného NobodyListena, který se až do dnešního dne ukrýval ve tmě za pultem.

Domů
Sdílet
Diskuse