Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2017 15:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Taron Egerton se představuje jako legendární zbojník Robin Hood na prvních obrázcích z akčního zpracování klasického příběhu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný snímek s názvem Robin Hood: Origins se nám dnes konečně odhaluje prostřednictvím oficiálních materiálů. Snad už brzy dorazí i první trailer.

Nové filmové zpracování Robina Hooda si prošlo pořádně dlouhou cestou. Film byl totiž oznámen ještě v roce 2015, přičemž natáčení mělo začít v únoru 2016. To však muselo být odloženo kvůli vytíženosti herce Tarona Egertona, který měl povinnosti vůči pokračování špionážního snímku Kingsman. Kamery se tak nakonec rozběhly až začátkem tohoto roku. A jelikož se projekt Robin Hood: Origins nacházel už nějaký ten čas v postprodukci, bylo skutečně jen otázkou času, kdy spatří světlo světa i první oficiální materiály.

No a díky magazínu Entertainment Weekly dnes opravdu dorazily, protože se můžeme konečně pokochat trojicí debutových obrázků přímo z filmu. Ty zobrazují výše zmíněného Egertona společně s Eve Hewson či Jamiem Foxxem a všechny je najdete pod textem. Abychom vás tedy zbytečně nezdržovali, tak v závěru už jen dodáme, že za režií filmu stojí osvědčený Otto Bathurst (seriály Black Mirror a Peaky Blinders) a jeho premiéra je u nás naplánována na 20. září 2018. Pro více informací klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse