Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2017 21:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Který raper dobíhá Rytmuse ve výdělcích?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Představujeme ti další pokračování Freshnews, kde se dozvíš, se podstatného se doma i v zahraničí událo za posledních 7 dní.

Snad už si mnozí z vás měli možnost zvyknout na náš nový formát, v jehož rámci vám v pravidelných intervalech představujeme ty nejdůležitější novinky z domova i ze světa. Pravidelně každou neděli v 18:00 na našem YouTube najdeš dávku informací a zůstaneš tak v obraze, ale také sestřih toho nejdůležitějšího z naší tvorby včetně reportáži a rozhovorů.

Výjimkou samozřejmě není ani dnešek, přičemž jsme si pro vás již tradičně přichystali několik překvapení. Tím prvním je speciální host, kterým je Barborka a zbytek se už dozvíš ze samotného videa. Opět jsme si připravili pro fanoušky i zajímavou soutěž, takže se pohodlně usaď a připomeň si vše, co přinesl zatím poslední předvánoční týden.

Domů
Sdílet
Diskuse