Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2018 18:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co vše se skrývá za tvorbou alba Krstný otec a kam Rytmuse tento projekt posunul? Dokumentární série Obraz doby je zpátky!

HUDBA
Uložit Uložené

Už teď legendární Rytmus oslavuje narozeniny a při této příležitosti potěšil fanoušky dárkem v podobě dokumentárního filmu.

O tom, že patří Rytmus k největším profesionálům v československém hudebním průmyslu jako takovém, už snad nikdo pochybovat nebude. Stejně tak mu už ani není možné vzít nejen současnou, ale i trvalou pozici nejúspěšnějšího slovenského rapera a tím nemáme na mysli pouze čísla prodejů, návštěvnosti koncertů, rekordy a zásluhy. Paťo dokázal prolomit i množství konvencí v tom, co se v tomto žánru může a musí a od vydání klipu Dává mi úspěšně určuje směr, kterým se budou všichni jeho kolegové ubírat.

Jasně, ne každému se toto všechno čte snadno, čímž nemyslím jen fanoušky, ale i jeho kolegy. Argumenty však proti těmto faktům neexistují. No a že se mu daří toto všechno s přehledem táhnout, dokázal i v závěru roku 2016, kdy vydal svůj zatím poslední sólový projekt Krstný otec.

Právě toho se týká i dnes vydané páté pokračování dokumentárního filmu s názvem Obraz doby, z něhož se dozvíš, jak probíhala tvorba alba, co všechno musel Rytmus absolvovat po jeho vydání a jaká byla cesta až na pódium před 7500 lidí v bratislavské Inchebě, kde ohromil Slovensko koncertem se symfonickým orchestrem. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si výsledek z dílny dvorního kameramana Šuleho, který ho pronásledoval během celého roku 2016 a 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse