Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2018 20:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Proč lidé berou drogy, když je to zabíjí? Takto vzniká nebezpečná závislost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V našem animovaném videu se dozvíš všechno o jedné z největších hrozeb moderního světa.

Kokain, heroin, metamfetamin či nikotin. Všichni víme, že i když tyto látky dokáží přinést fantastické uvolnění, na naše tělo nemají z jakéhokoli hlediska pozitivní vliv a raději bychom se jim měli zdaleka vyhýbat. Kromě toho, že mnoho z omamných látek škodí našemu tělu fyzicky, vytvářejí také závislost.

Určitým vlivem na mozek si zajišťují, abychom je nepřestávali požívat, protože lidé, kteří jsou na nich už závislí, si svět bez omámení zázračným práškem prostě nedokážou představit. Mnohem více překvapujících podrobností si poslechneš v poutavém videu v našem novém projektu „Věděl jsi?“. Ten můžeš na pravidelné bázi nacházet na našem YouTube.

Kromě vzdělávání tě však na něm učíme obléknout se na maturitní ples, v podrobných video rozhovorech přinášíme myšlenky raperů či influencerů, backstage jejich koncertů, ale přitom nezapomínáme na streetstyle módu či filmy. Náš YouTube kanál se zkrátka bez debaty vyplatí odebírat a právě Peťo z kanálu BeWise a jeho nejnovější video, kde ti vysvětlí všechny záhady a tajemství závislosti, je toho dalším důkazem.

Domů
Sdílet
Diskuse