Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2018 10:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi si jde pro další desítky milionů views novým videosinglem

HUDBA
Uložit Uložené

Před pár měsíci ještě neznámý duhový interpret teď bourá žebříčky a sbírá poklony od těch nejlepších.

Pro FCK THEM byl rok 2017 velmi zásadní hned z několika důvodů, a protože jsou kluci známí svou bojovností na více frontách, překvapili nás vícekrát. Za všechno zmíníme úspěch a následné ukončení série eventů s titulem Fashion DEALã, vydání Glebova a Sameyova projektu v rámci domácí rapové scény a Tekashiho prosazení se na té zahraniční.

No a právě o posledním jmenovaném se budeme bavit dnes, protože si po úspěchu z předešlých singlů připravil pro fanoušky další, přičemž tentokrát hostuje dvojice Fetty Wap a A Boogie Wit Da Hoodie. Tekashiho si postupně začínají všímat a poukazovat na něj i áčkoví zahraniční rapeři, díky čemuž dnes jeho klipy zaznamenávají desítky milionů views a jinak tomu asi nebude ani v případě KEKE.

Už za měsíc bychom se prý měli dočkat i prvního celistvého projektu z jeho dílny a chystá se také dlouhá tour po amerických městech.

Domů
Sdílet
Diskuse