Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 v 17:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak představuje mrazivý videoklip z Omsku ke skladbě z debutového alba

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dočkali jsme se titulní skladby k albu Husky, která nasvědčuje, že se máme na co těšit.

Nejmladší interpret z českého BiggBoss ještě loni oznámil, že se chystá vydat své první oficiální album. Ještě předtím na sebe však strhl velkou pozornost díky svému rozhodnutí vyřešit konflikt mezi jeho staršími kolegy, který se týkal překvapivého odchodu Huga Toxxxe z labelu.

Dnes tedy nadešel čas vydat i první plnohodnotnou ukázku, která nese název Husky stejně jako samotný projekt. Titulní track dostává hned i mrazivý videoklip z Omsku, kde bylo během natáčení přibližně -24 stupňů a my jsme rádi, že jsme se i v rámci vizuálů opět na chvilku přesunuli mimo Česko.

Co se týče hudební produkce, o tu se postaral Season, který má na kontě i spolupráce se zahraničními interprety. Maniak na desce ještě maká a vydání se odhaduje v horizontu příštích pár měsíců, ale určitě se ještě před tím dočkáme dalších skladeb. No a tady je Husky.

Domů
Sdílet
Diskuse