Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2018 16:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena vyzkoušela všechny sexuální zážitky z nového Fifty Shades za jediný víkend. Na jeho konci byla vyčerpaná a bez energie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Nový erotický film opět v lidech probudil živočišný instinkt.

Do kin se nedávno dostala již třetí část ze série filmů s názvem Fifty Shades, a tak se miliony lidí opět přišly podívat, jak se na stříbrných plátnech milují Dakota Johnson a Jamie Dorner. Ani nejnovější pokračování s názvem Padesát odstínů svobody přitom nebylo chudé na zajímavá sexuální dobrodružství, což novinářku Kristu McHarden z magazínu Cosmopolitan inspirovalo, aby si je za jediný víkend všechny vyzkoušela. Stál před ní náročný úkol, ale i její partner byl nadšený, a tak se pustili do práce.

Počáteční sex oslavující první intimní chvilku Christiana a Any v manželství zvládla Krista na výbornou, i když se svým manželem neměli k dispozici soukromé letadlo. Co se týče fyzické imitace scény, ta se jim vydařila na výbornou, a tak mohli přejít k druhému bodu.

Anu se Christian rozhodl potrestat za to, že si sundala vrchní část plavek na pláži, kde se chodí bez vrchní části plavek, a tak ji spoutal pouty na obou kotnících, načež jí ke kotníkům připoutal ruce, takže Ana nemohla narovnat své nohy. Následně přišel na řadu sex, jenže novinářce to nešlo tak jednoduše. Řada pokusů o správné spoutání skončila nesprávně, a když už to vyšlo, Krista se cítila tak poníženě, že oba přestali po pár sekundách.

Žena vyzkoušela všechny sexuální zážitky z nového Fifty Shades za jediný víkend. Na jeho konci byla vyčerpaná a bez energie
Zdroj: hdqwalls

Třetí poloha byla mnohem jednodušší, protože šlo o sex bez svlékání, při kterém si museli dávat pozor jen na to, aby se genitálie Kristina partnera nezaklínily v zipu na jeho kalhotách, ale cílem byl simultánní orgasmus, a ten se vydařil. Pokus o čtvrtou polohu, v níž Christian zažije sex s Anou po automobilové honičce přímo na veřejnosti, nebyl úspěšný, protože novinářka nedokázala najít vhodné místo a nechtěla se dát rovnou zatknout. Namísto toho zvolili sex před oknem, takže úkol nesplnili.

Pátý v pořadí byl zřejmě nejtěžší úkol, protože v něm hraje roli anální kolík. Ve filmu všechno vypadalo jednoduše, avšak Krista ho v sobě nedokázala udržet, a proto po pár sekundách museli úkol ukončit a označit za méně úspěšný. Naštěstí další sex byl mnohem jednodušší, protože obsahuje pouze otírání v oblečení a následnou klasiku při sledování seriálu Akta X, takže Krista s partnerem neměli větší problémy.

Opak se stal pravdou při úkolu, když Krista po vzoru Any měla svého partnera ostříhat, pak dostat orgasmus jen z hlazení bradavek a následně ho ještě obšťastnit orálním sexem, jenže Krista pokazila účes, nedostala žádný orgasmus a ani se nepokoušela o orální sex v koupelně.

Další bod obsahující trest pomocí speciálního vibrátoru si Ana sice neužila a musela ho předčasně stopnout, avšak Krista na druhou stranu byla mimořádně spokojena a nedokázala si novou hračku vynachválit. Nemohlo chybět ani svazování a zakrývání očí, a tak si to novinářka mimořádně užila. Orální sex při tom, když Ana sedí, nedělal Christianovi ve filmu žádný problém, ale v realitě je to mnohem složitější, a tak si novinářská dvojice musela podpírat nohy a samozřejmě byly problémem i nesprávné úhly, což koneckonců způsobilo, že namísto parádního orálního sexu šlo jen o bídný experiment.

Ani sex po opici inspirovaný filmem na tom nebyl lépe, protože Kristin manžel jí oznámil, že si nepamatuje, jak chutná cokoli jiného kromě její vagíny, a proto tuto výzvu zrušili a raději se šli opít. Svůj víkend zakončili sexem, při kterém měla být Krista přivázaná k pohovce, ale to se jim nepodařilo, a tak následoval pouze pohlavní styk, po kterém oba konstatovali, že stačí jeden víkend na způsob Christiana a Any, aby člověk ztratil kompletní pojem o své osobnosti a přišel o životní energii.

Domů
Sdílet
Diskuse