Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 v 2:24
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Letadlo do Amsterdamu muselo nečekaně přistát kvůli nadměrně prdícímu pasažérovi. Pro muže si ve Vídni musela přijet policie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bizarní případ na letu z Dubaje do Amsterdamu si vyžádal nečekanou přestávku ve Vídni.

V letadle se často setkáváme se všemožnými druhy nesnesitelných cestujících. Ať už jde o plačící dítě, někoho, kdo přes tebe potřebuje přelézt alespoň osmkrát za hodinu, nebo otravného chlapíka, který touží po plodném rozhovoru i přesto, že chceš spát nebo sledovat film. Snad nic se však nedokáže vyrovnat nepříjemné zkušenosti, jakou museli prožít pasažéři letu HV 6902. Ten téměř každý den létá z Dubaje přes Burgas do Amsterdamu a celý let trvá jen asi šest hodin, ale i takový čas se zdál ostatním cestujícím nesnesitelný.

Na jednom ze sedadel totiž seděl muž, který prděl v průběhu celého letu. Každých pár vteřin. Není jasné, jak to fyzicky dokázal, zda trpí nějakou chorobou, ale předpokládá se, že se ze záhadných důvodů jen snažil znepříjemnit cestu ostatním. Za jízdy si na neznámého hulváta stěžovaly desítky jiných pasažérů a zakročit se snažila i posádka, ale muž všechny výzvy ignoroval.

Zoufalá posádka paluby letadla tak byla nucena uspořádat nouzové přistání ve Vídni, kde měli nechutného chlapíka vysadit. Ten se však s plány letušek neztotožnil a na místě zůstal tvrdohlavě sedět, a tak musela být zavolána rakouská policie, která se o celou situaci zručně postarala.

Domů
Sdílet
Diskuse