Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2018 15:19
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Migos slaví miliardu streamů svého nového projektu Culture II. Album přitom není venku ani měsíc

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Rapovému triu se daří. Jak oslavilo miliardu přehrání jejich nového alba?

Tvrdá práce se umí vyplatit a potvrzují to i výsledky uskupení Migos. Americké rapové trio z Atlanty totiž láme rekordy. Za 20 dní od vydání jejich nového alba Culture II dosáhli více než miliardu přehrání. Quavo, Offset a Takeoff si z tak po prvním Culture albu, které dosáhlo taktéž mimořádné popularity (první vydaný singl z tohoto alba Bad and Boujee se stal okamžitě virálním a nyní má na serveru YouTube přes 624 milionů zhlédnutí), můžou přičíst další pokořenou hranici úspěchu.

Kapela kromě tohoto významného milníku se v současnosti nachází také na druhém místě Billboard Hot 200. Svoje úspěchy oslavila minulý pátek po svém během soukromého setkání se svým mentorem labelu Quality Control Music Kevinem Lee, známým jako Coach K. „Miliarda streamů za 20 dní je jen začátek. Migos se neustále překonává a já se na fotografiích směju stále více,“ poznamenal u své instagramové fotografie.

Migos na svůj úspěch zareagovali následovně:

Album Culture II vyšlo 26. ledna 2018. Jak jsme zhodnotili jeho hudební kvalitu? Podívej se na naši videorecenzi. Už v ní jsme podobný úspěch predikovali.

Domů
Sdílet
Diskuse