Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2018 11:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jason Statham bojuje proti Megalodonovi. Gigantický žralok terorizuje plážové městečko a krom zděšení nabídne i mnoho zábavy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Žádný čistokrevný thriller, ale pořádná blockbusterová zábava.

Po Rampage s The Rockem nebudeme muset dlouho čekat na další bláznivou kino jízdu. Statham mu, zdá se, velmi poctivě sekunduje, a tak tu máme první pohled na očekávaný blockbuster The Meg. V něm uvidíme jednak terorizující momenty jako na začátku traileru, ale očividně také nesmírně zábavné akční pasáže.

Děj snímku bude čerpat z knižní předlohy Stevea Altena z roku 1997. Mariánský příkop v sobě skrývá mořské tvory, jaké si umí obyčejný smrtelník asi jen těžko představit. Mezi nimi se však nachází i obrovské monstrum, které se rozhodne nadělat Stathamovi a jeho skupině odvážlivců nemalé problémy.

Statham není The Rock, ale i tak očekáváme bláznivou adrenalinovou nálož. Jessica McNamee, Li Bingbing, Winston Chao, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis či Robert Taylor.

O režii filmu se postará Jon Turteltaub (Last Vegas) a scénář má na starosti Dean Georgaris. Premiéra akčního filmu The Meg je plánována na 10. srpna 2018. Jak se vám film zatím z traileru zamlouvá? 

Jason Statham bojuje proti Megalodonovi. Gigantický žralok terorizuje plážové městečko a krom zděšení nabídne i mnoho zábavy
Domů
Sdílet
Diskuse