Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2018 15:50
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

První reakce diváků na Infinity War chválí epickou akci, výborného záporáka a skvělé hlášky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Že by se skvělý marvelovský stroj zasekl právě u Infinity War? Sněte dál.

Avengers: Infinity War vstoupí do našich kin již koncem tohoto měsíce, a přestože si na první reakce kritiků budeme ještě muset počkat, pár těch diváckých již k dispozici přeci jen máme. Redakce magazínu Joe viděla sice jen prvních 24 minut, ale soudě dle jejich příspěvku na Twitteru byli nadšení.

Údajně se můžeme těšit na množství epické akce či skvělého Thanose a Black Order. Chybět samozřejmě nebudou ani skvělé hlášky, které si údajně budeme opakovat ještě dlouho po opuštění kina.

Necelých 30 minut z filmu viděla i stránka Digital Spy Film, která na svém twitterovém účtu označila Infinity War za „ambiciózní blockbuster“. Hrdinové jsou rozděleni na různé skupinky, přičemž pasáže každé z nich mají na plátně svou vlastní atmosféru. „Scény s Guardians mají velmi odlišný tón a soundtrack ve srovnání se scénami z New Yorku.“

Předpovídají, že film bude velká zábava, ačkoli si postěžovali, že v první půlhodině neviděli Hawkeye. Tom Butler poznamenal, že snímek má mnoho potenciálu pro humor a že rozpočet je rozhodně vidět. Dodal také, že je skvělé vidět všechny marvelovské hrdiny pohromadě a pozorovat jejich vzájemnou interakci.

Claire Lim napsala, že sledovat úvodní půlhodinu Infinity War bylo čire potěšení. Jen jedno slovo: wow,“ zakončila. Pochvalně se vyjádřil i Ali Plumb z BBC:

„To, co jsem viděl, bylo zábavné, rychlé, vtipné a potěší to všechny fanoušky. A ještě dodám: vyplatí se znovu si zhlédnout všech 18 předchozích filmů. Nové kostýmy Iron Mana a Spider-Mana jsou skvělé. Připravte se i na nějakou tu serióznost.“

Zdá se, že Russovi drží svůj blockbuster pevně v rukou a žádné zaváhání z jejich strany nehrozí. Infinity War režírují Joe a Anthony Russovi a do českých kin dorazí 26. dubna 2018. Vše podstatné ohledně příběhu se dozvíte po vstupu do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse