Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2018 20:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Už brzy budeš moct mazat své zprávy z Messengeru. Nechtěný text nemusí nikdo vidět

TECH
Uložit Uložené

Facebook plánuje zavést přelomovou novinku.

Bylo opravdu těžké nezachytí skandál Facebooku, který se sociální síti poštěstil spolu se společností Cambridge Analytica. Ta zneužívala data facebookových uživatelů, a když se vše provalilo, dorazila i příslušná opatření. Facebook začal hasit ohně a investoval obrovské sumy do reklamy, ale také lidi informoval o hrozbách zveřejňování informací na internetu.

Lidé zapojení do skandálu si však začali také všímat, že jim z historie jejich zpráv uložených v Messengeru začaly mizet zprávy a část diskuse se tak zvrtla na téma, proč tato funkce vlastně ještě neexistuje. Jasně, částečně je nefér, že můžeš smazat jakoukoliv svou textovou chybu z minulosti, ale tuto možnost by uvítal snad každý uživatel. A podle Facebooku to vypadá tak, že už za pár měsíců se tato velká věc stane.

Už brzy budeš moct mazat své zprávy z Messengeru. Nechtěný text nemusí nikdo vidět
Zdroj: Janitors

„O této možnosti jsme již vícekrát diskutovali,“ prozradil jeden z mluvčích Facebooku pro technologický portál TechCrunch„Lidé v některých zemích už nyní dokážou vytvořit tajné konverzace, kde se jejich obsah po chvíli automaticky vymaže. Budeme však mít dostupnou i úplnou možnost mazání zpráv, vývoj však zabere nějaký čas. Měli jsme s touto funkcí přijít již dříve a je nám líto, že ještě není dostupná.“

Domů
Sdílet
Diskuse