Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 15:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Deadpool si v dosud nejlepším traileru dělá srandu z Thanose, DCEU, tvůrců Wolverina a katanami neúspěšně krájí Cableovy náboje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

U jeho vtípků se mimořádně bavíme už doma. Nedokážeme si ani představit, jaké to bude v kině.

Wade Wilsone, ty nás jednou dostaneš do hrobu. Finální trailery většinou stojí opravdu za to, ale až takovou dávku humoru jsme tedy určitě nečekali. Deadpool si jednoduše vůbec nebere servítky. Radost nám ale udělali i členové jeho týmu. Připomeňte si je v tomto článku.

Nezastrašil ho ani mocný Thanos, ale ani (slabá) konkurence DCEU. Všimnout si můžete i skvělé narážky na X-Men Origins: Wolverine (sekání nábojů Cablea) či mrknutí na Fox ohledně Wolverina. Vychutnejte si níže přiložený parádní trailer a dejte nám vědět, jestli jste se u něj bavili.

O druhou část se z režisérského křesla postaral David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) a scénář napsalo duo Thett Rees a Paul Wernick (Deadpool 1). Premiéra je v našich kinech plánovaná na 31. května 2018. Ani se vás nemusíme ptát, zda na ni zajdete, viďte?

Domů
Sdílet
Diskuse