Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2018 18:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Turistu natočili, jak šňupe kokain z hrobu Pabla Escobara. Místo posledního odpočinku narkobarona se stalo neobvyklým bodem zájmu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pablo Escobar zřejmě ani nedoufal, že budou lidé šňupat kokain z jeho hrobu.

Narkobaron Pablo Escobar se po své smrti stal fenoménem. Už za života si získával popularitu i díky tomu, že pomáhal lidem ze slabších sociálních skupin, ale dodnes ho obdivuje množství lidí, aniž by si uvědomovali, za co všechno byl Escobar zodpovědný.

Přímo či nepřímo má na svědomí stovky a možná i tisíce lidských životů. Ani to nezastavilo mnoho turistů, aby přišli navštívit místo jeho posledního odpočinku v kolumbijském městě Itagui. Na internetu se však v posledních dnech objevilo video, které zachycuje pravděpodobně britského turistu. Ten společně s kamarádem natočil krátkou nahrávku. Jeden z mužů klečí přímo u hrobu a položí na něj bílý prášek.

Následně ho z hrobu vyšňupe, čímž chtěl dát najevo, jak si kokainového narkobarona váží. Komentáře lidí se samozřejmě liší. Jedna skupina se u žertíku dobře bavila, zatímco druhá skupina si uvědomuje, že uctívat podobnými činy Pabla Escobara je nesprávné a nevhodné.

Domů
Sdílet
Diskuse