Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2018 3:05
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Youtuberovi hrozí dva roky za mřížemi a pokuta 30 000 eur. Kanghua vyměnil náplň v sušence za zubní pastu a podstrčil ji bezdomovci

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Bezdomovec se za pár minut pozvracel na ulici.

Pokud v Česku začneš mluvit o svém oblíbeném youtuberovi, starší člověk se obvykle zhrozí, že i ty jsi nasedl na tu vlnu sledování hlupáků tvořících prvoplánová videa bez špetky originality. A nutno říci, že na jejich mínění bude i něco pravdy, protože někteří z tvůrců videí na internetu jsou skutečně mimořádně speciální.

Osobně to dokázal i Kanghua Ren, youtuber natáčející herní videa a vlogy, známý pod přezdívkou ReSet, který má na kontě 1,2 milionu odběratelů. Inteligenční kapitál lidstva se rozhodl obohatit o pozoruhodné video, ve kterém se natočil, jak z Oreo sušenek odstraňuje mléčnou náplň a následně mezi dva tmavé keksy maže zubní pastu. Obě náplně jsou bílé, méně znalému člověku by tak nemělo být nic podezřelé. A právě toho chtěl Kanghua využít v naději vytvoření nového virálu.

20letý Kanghua video smazal, ale hlavní pointou byla návštěva bezdomovce, kterému dal 20 eur a balíček Oreo s falešnou náplní. To však samozřejmě ubohému muži neřekl a místo toho si z něj na kameru dělal srandu, přičemž poznamenal, že mu falešné sušenky určitě pomohou. Zuby si prý určitě neumýval celou věčnost.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Jak poznamenal britský deník Independent, Kanghua se dopustil přečinu proti morální integritě a už se stihl ocitnout i před soudem. První rozsudek zněl poměrně krutě – dva roky vězení a pokuta 30 000 eur. Soudní spor však i nadále pokračuje a vše zhoršil i fakt, že se bezdomovec pár minut po snědení Oreo pozvracel. Kanghua se ho následně pokusil uplatit částkou 300 eur, aby zůstal potichu.

Youtuber se už proslavil videem, kdy naplnil sendviče kočičími exkrementy a rozdával je dětem a starším lidem. Toto video je, spolu s tím se zubní pastou, už dávno smazáno. Dokumenty ze soudu však tvrdí, že youtuberovi z Číny, momentálně žijícímu v Barceloně, vydělalo video přibližně 2 000 eur.

Domů
Sdílet
Diskuse