Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 9:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lidé se vysmívají novým Yeezy pantoflím. Kanye West se z nich na internetu radoval, ale fanouškové nechápou, kde nechal oči

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kanye West nesklidil se svými novými pantoflemi moc úspěchu.

Kanye West opět hýří aktivitou. Chystá se produkovat hudební alba, pracuje na vlastní hudbě a samozřejmě nezanedbává ani vlastní kolekci oblečení a obuvi. Při práci na nové kolekci pro společnost adidas zveřejnil pár fotografií přímo ze studia na Twitteru.

Nechyběla na nich hromada bot, ale i kousky oblečení a kupodivu i pantofle. Nebylo by na tom nic neobvyklého, kdyby Kanye pantofle nepojmenoval „Yeezy slides“ a později nepřidal ještě jednu fotografii. Napsal sice, že jde jen o velmi hrubý návrh, takže v této podobě pantofle nikdy na pultech obchodů pravděpodobně neuvidíme, avšak již samotný návrh tisíce fanoušků zmátl.

Zvláštní podrážka a ještě horší barva pryžových pantoflí spustily na internetu lavinu žertíků. Lidé gumové pantofle přirovnávají k lékařské obuvi a utahují si z toho, že vytvořit ošklivější pantofle jako Crocs je mimořádně těžký úkol, ale Kanye ho očividně zvládl na výbornou.



 










Domů
Sdílet
Diskuse