Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 9:20
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tom Hardy to jako Venom konečně naplno rozbalil! V parádním traileru nebere na nikoho ohledy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Sony Pictures na momentálně probíhajícím CinemaConu zveřejnilo novou ukázku z očekávané komiksovky Venom.

„We are Venom!“

Nebudeme lhát. Teaser, kterým se očekávaný snímek Venom představil ještě začátkem února, některé z nás tak trochu zklamal. I přesto, že byl akční a mysteriózní zároveň, nejvíce jsme byli zvědaví na samotného Venoma.

Ten se nám ale nyní konečně představil v plné parádě. Studio Sony Pictures totiž na momentálně probíhajícím CinemaConu zveřejnilo plnohodnotný trailer nabitý spoustou zcela nových záběrů. A určitě vás potěší skutečnost, že nabízejí i pohled na anti-hrdinu Venoma.

Jak již velmi dobře víte, Tom Hardy si ve filmu zahraje postavu Eddieho Brocka, který se stane hostitelem pro Venoma. Kromě něj se ale objeví například i Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate či Woody Harrelson.

Snímek by neměl být spin-offem Spider-Mana s Tomem Hollandem, který je předmětem dohody mezi MCU/Disney a Sony. Navíc producenti Kevin Feige a Amy Pascal tvrdí, že s postavou Spider-Mana určitě nemáme ve Venomovi počítat. A to dokonce ani v nějaké malé cameo roli.

Za režií stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scénář se postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) společně s Jeffem Pinknerem (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímku je u nás naplánována na 4. října 2018, a pokud se o ní chcete dozvědět více, klikejte sem. Co říkáte na plnohodnotný trailer? Může být?

Tom Hardy to jako Venom konečně naplno rozbalil! V parádním traileru nebere na nikoho ohledy
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse