Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 14:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kazma nachytal Leoše Mareše. Díky fingované dopravní nehodě vyhrál sázku o jeho Ferrari Spider

ZAJÍMAVOSTI LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Ještě stále se však objevuje mnoho pochyb o tom, zda nejde o marketingový trik z obou stran. Zda nás Leoš s Kazmou oklamávají nebo je to jen mezi nimi, se dozvíme brzy.

Mnozí z vás jistě zaregistrovali výzvu Leoše Mareše, se kterou přišel před několika týdny na svém instagramovém profilu. Rozhodl se, že bude celý duben až do svého koncertu v O2 Aréně jezdit ve starém trabantu, a pokud ho někdo uvidí řídit jiné auto, automaticky dostane jeho Ferrari Spider. V průběhu dubna se samozřejmě objevilo pár příspěvků, kde fanoušci tvrdili, že ho viděli řídit jiné vozidlo, avšak šlo pouze o bezduché pokusy.

Leoš trabantem skutečně jezdil a často o tom dával vědět prostřednictvím stories. Už zde se však vynořují pochybnosti a mělo by zároveň jít o promo na tzv. youngtimery, tedy auta, která ještě nejsou veterány, ale už mají vysokou sběratelskou hodnotu.

Vše však šlo podle plánů a známý moderátor se už připravoval na svůj velký koncert. Při ranní cestě do práce v pondělí 23. dubna byl jediným svědkem podle jeho slov hrozivě vypadající nehody. Sám tvrdí, že zastavil a pokoušel se pomoci zraněnému muži, který byl prý blízko smrti. Pochopitelně zavolal i záchrannou službu, která mu přes telefon dávala instrukce během toho, co manželka křičela, že její muž umírá.

Doporučeno
Na čem byl závislý Leoš Mareš a proč si Vladimir Putin myslel, že ho chce McGregor otrávit? Na čem byl závislý Leoš Mareš a proč si Vladimir Putin myslel, že ho chce McGregor otrávit? 30. října 2019 18:00

Když dostal pokyn, že si má sednout do havarovaného vozidla a o malý kousek s ním couvnout, na svou sázku s trabantem si nevzpomněl a záchrannou službu poslechl. V tom okamžiku však na něj měl se štábem vyběhnout Kazma se slovy, že ho nachytal v jiném autě a drahé Ferrari od nyní patří jemu, resp. jeho One Man Show.

O celé události informuje Leoš Mareš prostřednictvím Instastories a na první pohled vypadá velmi rozrušeně. Za pár hodin od této události se však začaly vynořovat pochybnosti o tom, že to společně s Kazmou naplánoval a mělo by jít o marketingový tah a snahu o zisk pozornosti. My se velmi rádi necháme překvapit, jak to ve skutečnosti je. Ty nám dej do komentářů vědět, co si o celé této události myslíš.

Domů
Sdílet
Diskuse