Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 14:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pastor prozrazuje svůj kriminální příběh. V nejnovějším klipu ukazuje z pohledu první osoby peníze, drogy, ženy, graffiti i tvorbu hudby

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Člen AK se nikdy nebál být ve svých skladbách autentický a jinak tomu není ani v té nejnovější.

Kluci ze seskupení Azurit Kingdom nás pravidelně těší svou tvorbou a jsme rádi, že jim nechybí aktivita. Zatímco čekáme na Sergeiovo album Pouliční Ekonomická 3, jsme se dočkali novinky od jeho kolegy Pastora, který snad také v dohledné době vydá celistvý projekt. Ještě předtím tu však máme novinku s názvem Crime Story.

O ostravských AK je známo, že svůj život vždy velmi autenticky dokáží přetavit i do textů a jinak tomu není ani v tomto případě. Pastorův kriminální příběh doprovází i adekvátní videoklip a s čistým svědomím můžeme konstatovat, že v roce 2018 mnoho lepších vizuálů nevyšlo. A nepotřeboval k tomu ani obrovský rozpočet a tým desítek lidí.

Záběry z pohledu první osoby ukazují zbraně, drogy, ženy a peníze a divák ani nemá čas přemýšlet nad tím, že by rapový život mohl vypadat jinak. Ty nám dej do komentářů vědět, jak se ti výsledek líbí a nezapomeň, že jediný koncert AK v Ostravě na dlouhou dobu je křest alba 713, který se bude konat v Brickhouse.

Domů
Sdílet
Diskuse