Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 9:27
Čas čtení 0:00
Michaela Chrkavá

Máš rád kvalitní a stylové věci? Pojď na Refresher Market!

REFRESHER MÓDA
Uložit Uložené

Oblečení, obuv a elektronika od fresh lidí pro fresh lidi.

Jsi návrhář, malý obchod, vyrábíš oblečení, máš doma mnoho módních kousků, které jsi nenosil, nebo jsi reseller? Jsi na správném místě. Přinášíme ti Refresher Market – online místo pro fresh lidí.

Máš rád kvalitní a stylové věci? Pojď na Refresher Market!

Nepřehledné facebookové skupiny tě už nebaví a nechce se ti prohledávat množství stránek s nerelevantními kousky, než najdeš něco zajímavého? Na Marketu je mnoho značek a výrobků na jednom místě. Čekají tě už kousky od Palace, Supreme, Stussy, Bape, tenisky Nike, adidas.

Najdeš zde sběratelské kousky, které mají vysokou tržní hodnotu, značkové produkty, handmade výrobky, limitované edice a věci v dobrém stavu. Mezi prodejci jsou reselleři, ale i návrháři. Je to online platforma poskytující prostor pro prezentaci produktů a prodejců.

Máš rád kvalitní a stylové věci? Pojď na Refresher Market!

Prodávej i ty

Ať už máš internetový obchod, malou kamennou prodejnu nebo reseller, své produkty můžeš prodávat i ty, stačí se zaregistrovat na market.refresher.cz a jednoduchým způsobem přidat produkt a pak už jen čekat na zprávu od zájemce. Podmínky platby a dopravy si dohodnete spolu.

Nechceme žádná procenta z prodeje, chceme pouze pomáhat rozvíjet byznys.

Máš rád kvalitní a stylové věci? Pojď na Refresher Market!

Nakupuj a objev produkty, které jinde nenajdeš

Pokud nemáš nic na prodej, tak kupuj. Vybírat si můžeš z množství značek a různorodých produktů, které stále přibývají. Věci top kvality s přidanou hodnotou můžeš mít doma i ty. Vyhledávání ti zjednoduší i filtr.

Sleduj market.refresher.cz a vyber si něco nového do šatníku. Pokud víš o obchodu, který prodává podobné zboží a chtěl by zasáhnout mladé lidi, dej mu vědět.


Nezapomeň nás followovat i na Instagramu, kde budeme pravidelně vybírat to nejlepší.

Pokud máš nějaké otázky, napiš nám na [email protected]

Domů
Sdílet
Diskuse