Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2018 23:20
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Kanye West naznačuje název a obálku svého alba. Aby toho nebylo málo, přidává už druhou skladbu s názvem Ye vs. the World

HUDBA
Uložit Uložené

Název Kanyeho osmého sólového alba a jeho obal tě zaručeně dostanou.

Kanye West si prostřednictvím sociální sítě Twitter připravil pro své album takové promo, jaké by se mu nepodařilo ani díky mediální kampani. Prozradil nám data vydání jeho vlastního alba i společného projektu s Kid Cudim, ke kterému přidal i název a později také cover.

Na obalu jeho osmého sólového studiového alba bude podle soukromé konverzace chirurg Jan Adams, který vykonával poslední operaci Dondy West, matky Kanye Westa. Na screenshotu je dále uveden rovněž možný název alba, který zní LOVE EVERYONE. Už zanedlouho uvidíme, zda šlo o předběžné ideje, nebo jsou informace pravdivé.

Kromě toho Kanye West vydal bizarní skladbu Lift Yourself, v níž sehrály hlavní roli zábavné citoslovce. Skladba na internetu vybuchla a stala se předmětem kontroverze. Reputaci se snažil v průběhu dne napravit také druhou skladbou se silným politickým podtónem. Mimo jiné v ní říká, že díky zvolení Donalda Trumpa má naději stát se prezidentem. Skladbu Ye vs. the World si můžeš poslechnout zde.

I know Obama was Heaven-sent,
but ever since Trump won, it proved that I could be President,

Domů
Sdílet
Diskuse