Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 20:11
Čas čtení 0:00
Sona O.

Ženě je 20 let, ale hraje si s panenkami a miluje dětská hřiště. Svému snoubenci dokonce říká „tatínek“

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Max a Johnny žijí v neobvyklém vztahu, který je zvláštním typem BDSM, nazývá se DDLG (Daddy Dom, Little Girl).

Na první pohled jde o zcela běžný mladý pár, který žije v americkém státě Kentucky. Seznámili se, když si Maxine přišla do Johnnyho studia po nové tetování. „Pamatuji si, že vypadala jako velký nerd. Já jsem byl sám stejný, stali se z nás nejlepší přátelé. Pak si pomalu, ale jistě, získala cestu i do dalších aspektů mého života,“ říká Johnny.

Ženě je 20 let, ale hraje si s panenkami a miluje dětská hřiště. Svému snoubenci dokonce říká „tatínek“
Zdroj: Youtube

Max objevila subkulturu DDLG (Daddy dom, Little Girl) ještě předtím, než poznala svého současného snoubence, když jí bylo 18 let. „Vyslechla jsem si lidi z komunity a dokázala jsem se s nimi zcela ztotožnit,“ popisuje svůj první kontakt s DDLG Maxine, „proto jsem se rozhodla to zkusit a miluji to. Jsem to zkrátka já.“

Daddy dom, Little Girl je speciální odnož BDSM, v níž je jeden partner „malý“ a submisivní. Vystupuje jako dítě, i když si uvědomuje, že je dospělým člověkem. Druhý partner je naopak dominantní a zastává úlohu rodiče, který se o „dítě“ stará, hraje se s ním a potrestá ho, pokud poruší pravidla.

Ženě je 20 let, ale hraje si s panenkami a miluje dětská hřiště. Svému snoubenci dokonce říká „tatínek“
Zdroj: Youtube

„Slovy Petera Pana – nikdy nechci vyrůst. Jsem maličká a Johnny je můj táta,“ říká Max. Nejlépe se prý cítí ve věku 5 let a nikdy by nechtěla mít méně ani více.

Podobně jako malé děti má i Maxine seznam pravidel, která musí dodržovat. „Nechávám si je u postele, abych je měla stále na očích.“ Pokud nějaké pravidlo poruší, čeká ji trest. „Někdy mi Johnny vezme telefon nebo nemohu sledovat televizi. Nejhorší je to však, pokud musím jít na hanbu. To pouze sedím v koutě a dívám do kouta,“ popisuje.

Ženě je 20 let, ale hraje si s panenkami a miluje dětská hřiště. Svému snoubenci dokonce říká „tatínek“
Zdroj: Youtube

Když je Maxine naopak hodná a svého snoubence poslouchá na slovo, za odměnu s ní zajde na hřiště a houpe ji na houpačce, nebo si s ní hraje na prolézačkách.

„Pro mě je to způsob, jakým posílit náš vztah, uvolnit se a zabavit. Nevidím v tom nic sexuálního, ale vím, že jsou lidé, kteří to tak vnímají.“ Ačkoli pro Johnnyho a jeho přítelkyni nejde o sexuální hru, u mnohých DDLG párů to tak opravdu je, stejně jako u jiných forem BDSM.

Maxine nenechala Johnnyho dlouho čekat a svou pravou identitu mu odhalila už v začátcích randění. „Když jsme spolu začali chodit, ukázala mi svou dětskou lahvičku a řekla mi, abych ji nazýval princeznou,“ přiznal se Johnny. Ani to ho však neodradilo a se svou partnerkou už chystají svatbu. Oba říkají, že se velmi milují a jsou spolu šťastní.

I navzdory svému netradičnímu životnímu stylu, Max tvrdí, že si uvědomuje svůj skutečný věk. „Jsem dospělá a vím to. Pracuji a platím si účty,“ říká. „Dělám z domu. Během dne moje dětskost přichází a odchází, ale když jsem s Johnnym jsem dítětem vždy.“ Maxine také zdůrazňuje, že svůj vztah netahají na veřejnost. Pokud jdou do společnosti, chová se jako dospělá žena a své chování má zcela pod kontrolou.

Domů
Sdílet
Diskuse