Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2018 10:30
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Dívka rapidně zhubla poté, co ji podvedl její přítel. Chtěla mu dát najevo, o co přišel

Uložit Uložené

Bývalý přítel ji motivoval, aby zhubla skoro 30 kilo. Díky pomstě vypracovala svoji postavu, kterou jí může většina žen jen závidět.

Někdy člověk nutně potřebuje najít chybějící motivaci, aby se posunul dopředu. Lidé ji často hledají ve své konkurenci, v postavení vůči svému nízkému sebevědomí nebo v motivačních knihách či citátech. Ale některé lidí dokáže správně motivovat i zlomené srdce spojené s pomstou vůči bývalému partnerovi. Tehdy chce dát člověk najevo, o co všechno jeho ex přišel. A to je někdy právě ta nejsilnější motivace, která žene dopředu.

Něco podobného se stalo Shanai Martin, studentce z Walesu, která zjistila, že ji její přítel podvádí, a tak se s ním rozešla. Byla v té době poměrně silnější, a tak se rozhodla, že začne ze žalu a pomsty vůči svému ex hubnout. Její cíl byl mít co nejvíce vysportované tělo, aby její bývalý viděl, o co vlastně přišel. Díky pevné vůli a motivaci se z ní po pár měsících stal nový člověk.

Po devíti měsících dokázala zhubnout téměř 30 kilo. Podle jejích slov se nikdy necítila tak zdravě, jak je tomu dnes. Dokumentaci své neuvěřitelné proměny sdílela i na Twitteru, kde si dokázala získat mnoho fanoušků. Fotku přidala se slovy: „O 9 měsíců později a o 26 kilo lehčí. Velký dík patří mému podvádějícímu bývalému za to, že mě motivoval k úspěchu.“

Dívka rapidně zhubla poté, co ji podvedl její přítel. Chtěla mu dát najevo, o co přišel
Zdroj: Twitter/@shanaimartin5

„S přítelem jsme tvořili pár tři roky, než jsem zjistila, že mi lže a randí s jinou, kterou potkal v Cardiffu. Téměř mi puklo srdce! Nicméně v té době jsme už měli rezervovanou 4týdenní dovolenou do Thajska, kam jsme pár dní nato měli letět. Tak jsme šli ještě jako přátelé, ale poté, co jsme se odtud vrátili, jsem se snažila přes celý rozchod přenést co nejlépe, jak jsem mohla. Trpím duševní chorobou po sebevraždě mého otce, takže to byl pro mě velký zásah do psychiky. Ztratila jsem chuť k jídlu, a tak jsem začala sportovat či praktikovat i obyčejné úkony jako cesta do práce pěšky atd.,“ řekla Shanai v rozhovoru pro Unilad.

Dívka rapidně zhubla poté, co ji podvedl její přítel. Chtěla mu dát najevo, o co přišel
Zdroj: Unilad

„Objevila jsem v sobě aktivního ducha a váha jednoduše klesala. Nikdy jsem si nemyslela, že se přes to všechno dostanu, ale momentálně jsem s někým, kdo je asi tak 10krát lepší, zachází se mnou slušně a já mnohonásobně šťastnější!“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse