Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2018 13:12
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Iron Manův nejslavnější oblek z prvního filmu se stal terčem krádeže

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Že by úřadovali až příliš fanatičtí fanoušci?

Originální oblek Mark III, který měl Robert Downey, Jr. oblečený v prvním Iron Manovi, se stal terčem krádeže. První Iron Man položil v roce 2008 základní kámen vzkvétajícího Marvel univerza. Jak přibývaly další části, Tony Stark vytvářel nové verze svého obleku. Ten nejznámější byl však uveden hned v prvním filmu.

Iron Manův nejslavnější oblek z prvního filmu se stal terčem krádeže
Zdroj: Paramount Pictures

Oblek byl uložen v zařízení pro filmové rekvizity, avšak někdo ho (spolu s dalšími rekvizitami) ukradl. Policie Los Angeles už rozjela vyšetřování a oznámila, že odcizené věci mají hodnotu více než 320 tisíc dolarů. Vyšetřovatelé však zatím nemají po pachateli či pachatelích žádné stopy.

V Hollywoodu nejsou podobné krádeže novinkou. V minulosti byly například ukradeny červené pantofle Dorothy (Judy Garland) z klasiky The Wizard of Oz.

Zlatá zbraň z bondovky The Man with the Golden Gun také přilákala kriminálníky a zloději si vzali i několik Spider-Manových obleků ze série Sama Raimiho (každý přitom stál solidních 50 tisíc dolarů). Uvidíme, zda budou policejní složky při tomto pátrání úspěšné.

Iron Manův nejslavnější oblek z prvního filmu se stal terčem krádeže
Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse